home

Welkom op de website van Bouwbedrijf D. Adema v.o.f.

Bouwbedrijf D. Adema v.o.f. is een echt familiebedrijf en is al sinds 1936 een begrip in het noorden van het land. Door de ervaring, korte lijnen in de organisatie, de gedrevenheid en het vakmanschap van onze mensen zijn wij voor u de juiste partner voor uw bouwplannen.

Het bezit van een eigen timmerwerkplaats maakt het mede mogelijk om flexibel in te spelen op de wensen van onze opdrachtgevers.

Zo bent u hier aan het juiste adres voor uw nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratieopdracht van verschillend formaat. Kwaliteit leveren op een efficiënte manier. Daar staan wij voor. Dit doen we door zoveel mogelijk úw wensen toe te passen in úw bouwproject. Hierbij gebruiken we ons inzicht, onze goede materialenkennis en de modernste technieken om dit te realiseren. Kortom, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en dat bedoelen wij niet alleen in de kwaliteit van het werk, maar ook in financiële zin. Al ons personeel heeft een VCA-certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) en een BHV-certificaat (Bedrijfs Hulp Verlening).

De opdrachtgevers van ons zijn: o.a. particulieren, ondernemers uit alle sectoren, woningcorporaties e.d.

Wij zijn o.a. aangesloten bij: Bouwend Nederland, BouwGarant, Fundeon en Meer Met Minder.