BouwGarant

garlogoBouwbedrijf D. Adema is al sinds het begin van BouwGarant hierbij aangesloten. Daarmee tonen wij aan dat u een betrouwbare partner in huis haalt.

 

Juiste diploma’s
Tegenwoordig kunnen ondernemers ook zonder aannemersdiploma een bouwbedrijf starten. Stichting BouwGarant blijft echter het aannemersdiploma als labelvereiste handhaven. Zo bent u ervan verzekerd dat u met een BouwGarant-aannemer een vakman inschakeltJuiste verzekeringen
BouwGarant-aannemer is verplicht over een aantal verzekeringen te beschikken (een doorlopende CAR-verzekering en de AVB-polis). Hiermee erkent de aannemer zijn aansprakelijkheid voor het bouwproces.

Aantoonbare ervaring
Bedrijven die zich inschrijven als deelnemer van BouwGarant dienen langer dan twee jaar actief zijn als bouwbedrijf. Zo bent u er zeker van dat u een ervaren bonafide aannemer inschakelt voor uw verbouwing.

Afspraken zwart op wit
De BouwGarant-aannemer legt samen met u alle afspraken vast. Van de eerste offerte tot en met de oplevering. Zo is er geen ruimte voor misverstanden en heeft u altijd een document om op terug te vallen mochten er onduidelijkheden zijn.

VerBOUWgarantie
Een verbouwing is over het algemeen een kostbare gebeurtenis. Reden genoeg om voor extra zekerheid te kiezen door de VerBOUWgarantie af te sluiten. Als u een dure fotocamera aanschaft, wilt u toch immers ook garantie…

Kwaliteitscontrole
Alle aannemers die deelnemer zijn van BouwGarant worden periodiek getoetst. Tijdens de toets dienen zij aan te tonen dat zij aan alle criteria van BouwGarant voldoen. Is dit niet het geval dan zijn zij verplicht de procedures aan te passen als continuatie van deelname gewenst is.

Servicedesk voor al uw vragen
BouwGarant beschikt over een servicedesk die iedere werkdag bereikbaar is. Bij de servicedesk kunt u met al uw vragen terecht. Mochten er problemen zijn tussen u en uw aannemer dan kan de servicedesk bemiddelen.

 

Procedure bij klachten
Iedere BouwGarant-aannemer beschikt over een klachtenprocedure. Mochten er onduidelijkheden of problemen zijn, probeer dan altijd eerst met uw aannemer tot een oplossing te komen. Als dit niet lukt of u heeft advies nodig, neem dan contact op met de BouwGarant Servicedesk.

Gratis brochures en informatie
Een verbouwing doet u niet elk jaar. Bij BouwGarant kunt u brochures en folders aanvragen die u meer vertellen over bouwen en verbouwen.

 

Sluit voor extra zekerheid de VerBOUWgarantie af
Een auto koop u met garantie. Op de zojuist aangeschafte camera wenst u garantie…. Waarom dan bouwen of verbouwen zonder garantie? Kies voor zekerheid en activeer zelf de VerBOUWgarantie. Dit kan alleen als u werkt met een BouwGarant-aannemer. Met de VerBOUWgarantie bent u verzekerd tegen de grootste financiële risico’s van uw verbouwing. Maar let op, u heeft alleen garantie als u in het bezit bent van een geldig garantiecertificaat.

 

Klik hier om direct zelf de VerBOUWgarantie aan te vragen