Meet Met Minder

Energie besparen met Meer Met Minder

Wilt u een comfortabele en energiezuinige woning? Isoleren is de oplossing om warmteverlies via ramen en muren, via het dak en de vloer tegen te gaan. Zo kunt u uw energierekening fors verlagen. Bovendien zal het wooncomfort toenemen. Vooral in oudere woningen, die over het algemeen matig geïsoleerd zijn, valt grote winst te halen met isolatie. Er zijn veel mogelijkheden om energie te besparen, onder meer dubbel glas, dak-, vloer- en gevelisolatie. De isolatiematerialen hebben echter alleen effect als ze op de juiste manier zijn aangebracht. Zuiniger verwarmen kan met een HR cv-ketel. Verder kunt u denken aan de aanschaf van zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp om uw energie zelf duurzaam op te wekken. Ook bij de indeling van bijvoorbeeld een badkamer kunt u prima rekening houden met het milieu. U kunt eenvoudig water, energie en dus geld besparen.

Maar wat is er allemaal mogelijk, en heeft u een bouwvergunning nodig? Met de deskundige aanpak van Bouwbedrijf D. Adema v.o.f. kunt u veel voordeel behalen.

Wij zijn aangesloten bij Meer Met Minder. Hiermee kunnen we u helpen uw woning energiezuiniger te maken, uitrekenen wat u dit gaat besparen en wij weten waar u de subsidies kunt aanvragen.

Energiemaatregelverkenner en Energielabelverkenner

Individuele besparingsmaatregelen onderzoeken
Bekijk per maatregel of combinatie van maatregelen wat het effect is op het energieverbruik, de benodigde investering, en de maandelijkse lasten.

Eerst uw energiebesparingsambitie kiezen
U kiest met het gewenste energielabel hoe zuinig de woning moet worden en de verkenner laat zien met welke maatregelen dit kan worden gerealiseerd, hoeveel er wordt bespaard en wat de nieuwe maandlasten zijn.