Verbouw

IMG_1050Wilt u woonruimte uitbreiden? Een aanbouw of een serre kan verrassend veel ruimte opleveren. Met een serre benut je tevens het zonlicht optimaal. Of wilt u van een donkere rommelzolder een leefbare ruimte maken? Door een dakraam te plaatsen haalt u veel licht in huis, terwijl u met het plaatsen van een dakkapel de bruikbare ruimte aanzienlijk vergroot.

Of wilt u een nieuwe badkamer of keuken laten plaatsen? De verbouw van een badkamer of keuken is een omvangrijk project, waar veel bij komt kijken.

Is het nodig om uw dak of dakgoot te vervangen? Misschien is dit dan ook de gelegenheid om wat andere werkzaamheden aan uw dak uit te laten voeren. Bijvoorbeeld isoleren, een dakterras aanleggen, een lichtkoepel, dakraam of dakkapel plaatsen Door een aantal werkzaamheden tegelijkertijd uit te laten voeren spaart u tijd en geld uit.

Door de indeling van een woning te veranderen kan verrassend veel ruimte ontstaan. Maar een dragende muur kunt u niet zomaar weghalen. Gaat u verbouwen? Bij Bouwbedrijf D. Adema v.o.f. doet u dit veilig en met het oog op de toekomst. Zo krijgt u een functioneel en praktisch ingericht huis, waar u met veel comfort kunt wonen.

Maar wat is er allemaal mogelijk, en heeft u een bouwvergunning nodig? Met de deskundige aanpak van Bouwbedrijf D. Adema v.o.f. kunt u veel voordeel behalen. Voor elke verbouw of renovatieklus bent u bij ons aan het juiste adres.